HORIZON RESIDENCE

Një projekt ambicioz që pritet të përfundojë në 2021. Projekti ndodhet pranë Mango Beach dhe përfshin ndërtimin dhe zhvillimin e 12 vilave private 2-katëshe të cilat do të kenë gjithashtu pishinën e tyre private.

Projekti banon në vijën e parë të detit Jon dhe ofron luksin e një parku të gjelbër përreth Rezidencës.

IONIAN BAY LUXURY RESORT

Kompleksi me këto struktura do të përfshijë gjithashtu pishinë, garazh 2-katësh dhe një plazh privat.

E vendosur në një zonë, që është larg jetës urbane dhe që siguron qetësi, ajër të pastër dhe mundësinë e shijimit të detit Jon në maksimumin e tij.

Projekti ka një sistem përfundimtar dhe rivitalizim për të gjitha zonat në ndërtim, duke përmirësuar cilësinë e jetës shoqërore, rikrijimin e zonave te gjelberta, infrastruktura dhe duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh.

Projekti Sikksakk është një projekt 3-vjeçar, i cili përfshin ndërtimin dhe zhvillimin e strukturave të shumta që janë rezidencat e banimit dhe strukturat e shërbimit hotelier. Projekti është në ndërtim e sipër.

LUXURY RESIDENCE

Një projekt i nivelit të lartë, në vendin më të bukur dhe tërheqës në Sarandë, pikërisht mbi detin Jon. Projekti është aktualisht në ndërtim e sipër dhe pritet të përfundojë në 2021.

I vendosur në një zonë të privilegjuar nga natyra, vetëm disa minuta larg nga qendra e qytetit dhe shumë afër portit detar, ky objekt është një zgjidhje ideale si për ata që kërkojnë një shtëpi të përhershme ashtu edhe për ata që kërkojnë një shtëpi pushimi dytësore.

Një teknologji e veçantë erozioni është aplikuar në këtë Rezidencë, së bashku me një sistem modern të arkitekturës, teknologjisë, ngrohjes bashkangjitur me mallrat luksoze që ofron kjo rezidencë.

Residence Luxury ofron 5 kate banimi, dysheme parkimi nëntokësore, të ndërtuara sipas normave evropiane. Pjesa e gjelbër dhe hapësirat rekreative kanë një rol të rëndësishëm në këtë kompleks, duke garantuar për banorët zona të gjelbërta, qetësinë, pagën e detit dhe ajrin e pastër që ofron kjo zonë.

KOMPLEKSI ME VILA 2-KATESHE

Ky projekt sapo ka filluar të ndërtohet dhe është një nga projektet më moderne dhe luksoze të kompanise DAED.

Projekti përfshin ndërtimin dhe zhvillimin e 12 vilave private 2-katëshe të cilat gjithashtu do të kenë pishinën e tyre private të notit.

Një nga përfitimet e këtij Kompleksi është prania e tij në një zonë të gjelbër pothuajse të pabanuar, dhe zhvillimi i kësaj zone duke e kthyer atë në një atraksion turistik për klientët tanë.

18 vjet ne standarte te persosura

Nëse jeni të interesuar, mos hezitoni të na kontaktoni

Te interesuar per kontakt per blerje?

4
""
1
Emer
Mbiemer
Telefon
Mesazh
0 /
Previous
Next