Rreth DAED 

Kompania është themeluar në Janar 2003. Objekti i aktivitetit janë punimet e ndërtimit, aktivitetet për studim – projektim për ndërtesa dhe ndërtime të ndryshme si dhe import – eksport i prerjes dhe lustrimit të gurit. Ne synojmë tregun e brendshëm dhe ndërkombëtar të rajonit.

null

Misioni ynë

Misioni ynë është ofrimi i shërbimeve të ndërtimit për klientët tanë në nivelin më të lartë të shërbimeve cilësore të ndërtimit dhe me çmime të drejta dhe konkuruese në treg.

null

Visioni ynë

Transformojme blerjet ne besnikeri.

Zbuloni projektet tona me përbërjen më të mirë të Arkitekturës

Te interesuar per kontakt per blerje?

4
""
1
Emer
Mbiemer
Telefon
Mesazh
0 /
Previous
Next

18 vjet ne standarte te persosura.

Nëse jeni të interesuar, mos hezitoni të na kontaktoni