WHITE RESIDENCE

Një projekt i mrekullueshem, i cili përfundoi në 2015 dhe u shit vetëm brenda një viti. Rezidenca ndodhet pranë Santa Quaranta Resort, në vijën e parë të Detit Jon.

Në mjediset e Rezidencës, ekziston një park i konsiderueshëm pikërisht përtej Detit, dhe banorët kanë mundësinë të kenë një strukturë bashkëkohore të teknologjisë së lartë, me nje peisazh frymezues te detit, parkingje dhe garazhe.

Një nga projektet më të mira të përfunduar nga ndërtimi DAED, me vlerësime mbresëlënëse nga klientët tanë.

GOLDEN RESIDENCE

Golden Residence është projekti i fundit që u kompletua nga DAED Construction. Rezidenca e Artë është e vendosur afër Bougainville Resort, dhe në vijën e parë të Detit Jon.

Një Rezidencë 8-katëshe me një plazh privat dhe një pishinë të rrethuar nga ajri i pastër dhe natyra e bukur përreth Detit Jon.

Projekti ka një rëndësi të veçantë për ne jo vetëm për vëllimin, por mbi të gjitha për standardet me cilësi të lartë që ne kemi mbajtur gjatë gjithë procesit të ndërtimit dhe në të gjitha shërbimet që u ofrohen klientëve tanë.

ATTIC RESIDENCE

Një projekt tjetër i përfunduar nga DAED Construction në vitet e para të suksesit tonë tashmë të vendosur në qytetin e Sarandës. Projekti u përfundua në 2009.

Në Attic Residence mund të gjeni disa nga apartamentet më të mira të jetesës, një pamje emocionuese të detit Jon dhe objektet e parkimit.

Ajri i pastër dhe mundësia për të arritur në Detin Jon në vetëm disa minuta janë disa nga pikat kryesore të kësaj Rezidence. Teknologjia e përdorur për sistemin Elektrik dhe Ngrohjen, u jep klientëve një Vendbanim të standardeve të larta dhe moderne.

18 vjet ne standarte te persosura

Nëse jeni të interesuar, mos hezitoni të na kontaktoni

Te interesuar per kontakt per blerje?

4
""
1
Emer
Mbiemer
Telefon
Mesazh
0 /
Previous
Next